Címlap PR cikkek

PayPal támogatás

Kérjük támogassa oldalunkat!

Ha tetszik és hasznosnak ítéli oldalunkat, valamint rendelkezik PayPal számlával, kérjük támogasson bennünket 1000 Ft-tal!

A támogatott szervezet nevénél a szegedi wiw név jelenik meg, de ez ne zavarja, azok is mi vagyunk.

Köszönjük!

BelépésGoogle hirdetésekCimkefelhő

by Zaragoza Online
 

Hogy vállalkozása megtalálható legyen a Google-ben, FIGYELMESEN olvassa el az alábbi útmutatót!

Az oldalunkon való regisztrációnak csak akkor van értelme, ha minden rovatot pontosan és figyelmesen kitölt.

A leírásban, adjon meg legalább 10-15 sor hosszúságú információt, benne a tevékenységére jellemző kulcsszavakkal, teljesen egyedi megfogalmazában, ami ugyanebben a formában még nem jelent meg a weben máshol. A Google ugyanis nem szereti a másolatokat, duplikációkat.
Ne használjon puszta felsorolásokat, nem szükséges novellát írni, de legyen életszerű, emberi fogyasztásra is alkalmas bemutatkozó szöveg.

De mindenek előtt kattintson ide és regisztráljon!

PR cikkek
Illés Hotel Szeged - Igényes, kedvező árú szegedi szálláshely PDF Nyomtatás E-mail
Illés Hotel Szeged - Igényes, kedvező árú szegedi szálláshely - 5.0 out of 5 based on 1 vote
( 1 Vote )
Írta: Administrator   
2016. szeptember 14. szerda, 07:58

A szegedi szállodák, hotelek, szálláshelyek kínálatából az Illés Hotel leginkább családias hangulatával tűnik ki.
A hotel elhelyezkedése is igen szerencsésnek nevezhető, hisz a belváros szélén, a városközponttól alig tíz perc sétára található a Maros utca 35. sz. alatt. Egyetlen utca választja el a Tisza parttól, a hajóállomástól és több, a Tiszán horgonyzó szórakozó helytől.

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 14. szerda, 08:16
Bővebben...
 
Belső kommunikáció PDF Nyomtatás E-mail
Belső kommunikáció - 5.0 out of 5 based on 1 vote
( 1 Vote )
Írta: Administrator   
2016. április 24. vasárnap, 09:27

A belső kommunikáció egy adott szervezet vezetősége és az alkalmazottak, munkatársak, tagok, valamint azok érdekvédelmi szervezetei közötti interaktív (kölcsönös) kommunikációs kapcsolat kiépítése és működtetése. Roppant friss szakterület, csupán az 1990-es években vált teljesen ki a vállalati menedzsment humánerőforrás (HR) részlegéből és lett önálló.
Forrás: wikipedia

Módosítás dátuma: 2016. április 25. hétfő, 09:38
Bővebben...
 
A kurkuma, a kurkuma-gyömbér és a kurkuma-petrezselyem hatásai PDF Nyomtatás E-mail
A kurkuma, a kurkuma-gyömbér és a kurkuma-petrezselyem hatásai - 5.0 out of 5 based on 2 votes
( 2 Votes )
Írta: Administrator   
2013. augusztus 21. szerda, 12:30

Kurkuma hatásai

  • A kurkuma csökkentheti a gyulladást és a fájdalmat, hatását elsősorban térd és vállízületekre fejtheti ki. Úgy csökkentheti a gyulladásokat és csillapíthatja a fájdalmat, hogy nem okoz gyomorpanaszokat.
  • Különösen hatékonyan csökkentheti a gyulladást a következő betegségeknél: ízületi gyulladás (arthritis), csontízületi gyulladás (osteoarthritis), reumás jellegű ízületi gyulladás (rheumatoid arthritis), heveny fertőzések.
  • Megakadályozhatja a vérlemezkék összecsapzódását, elősegítheti a vérrögök oldódását, vagyis vérhígító, az érrendszert védő hatású lehet.
  • Előnyös lehet a hormonrendszer működési hibáival összefüggő rákfajták kialakulásának megelőzésében.
  • Ösztönözheti az epehólyag működését, az epe kiválasztását.

 

Bővebben...
 
Tényleg veszélyben vagyunk az interneten? PDF Nyomtatás E-mail
( 0 Votes )
Írta: Administrator   
2013. július 23. kedd, 15:18

Indokolt-e a félelem a világhálón közzétett, vagy a számítógépen tárolt személyes adataink miatt?

A válasz egy mondatban: a félelem nem indokolt, de az óvatosság kötelező.
A legújabb amerikai kémbotrány csak fokozta az elsősorban a hackerek, a Google és a Facebook által generált félelmet a számítógép és internet felhasználó közönségben, személyes bizalmas adataik biztonságával kapcsolatban.
Ez a félelem az esetek többségében indokolatlan, természetesen bizonyos óvatossági rendszabályok betartása viszont kötelező.
Hogy mik ezek, kire, milyen veszélyek leselkednek az online világban, igen eltérő. Általánosságban elmondható, hogy ami az élet más területére igaz, az az internetre is.

 

Módosítás dátuma: 2013. október 14. hétfő, 19:06
Bővebben...
 
Lapszabászat és egyedi bútorok - ötlettől a megvalósításig! PDF Nyomtatás E-mail
Lapszabászat és egyedi bútorok - ötlettől a megvalósításig! - 5.0 out of 5 based on 2 votes
( 2 Votes )
Írta: Administrator   
2013. július 10. szerda, 19:34

A méret a lényeg! Lapszabászat és egyedi bútorok - ötlettől a megvalósításig!

 

Méretre szabott bútorlapok, élzárás, frontelemek, bútorszerelvények, kiegészítők, egyedi bútorkészítés - mindent egy helyen egy közel húsz éve aktívan működő, megbízható családi vállalkozástól!
Az 1994-ben alakult, szegedi székhelyű Faktúra-Duó Kft. laminált bútorlapok, konyhai munkalapok, farostlemezek széles választékát kínálja olyan neves gyártóktól, mint a szombathelyi Falco, vagy a mohácsi MOFA.

Bővebben...
 
Linkcsere PDF Nyomtatás E-mail
Linkcsere - 4.0 out of 5 based on 1 vote
( 1 Vote )

E-Cigaretta, E-Cigi

A természetes alapanyagokból (faporok, faforgács, faapríték) készülő fa brikett kötőanyagot nem tartalmaz, ezért összetétele a természetes fáéval megegyezik, de könnyebben és jobb hatásfokkal ég, mint a hagyományos tűzifa. Faapríték, fa brikett készítésére, felhasználására, fűtéstechnikára komplett megoldások az ERDŐGÉPKER KFT-től!
http://www.erdogep.hu/index.php?id=faaprito-kezdolap

 

Mocsárjáró+motorcsónak+nagy teljesítményű quad+terepjáró egyben! ARGO!
Új kategóriát alkottunk a terepjáró kétéltű járművek terén. ARGO UltraTerrain Vehicle, ha bárhová biztonsággal akar eljutni. http://www.argoutv.hu/index.php/modellek.html

 

A közismert Hakki Pilke fűrészelő-hasító gépek már Magyarországon is elérhetőek az Erdőgépker Kft. kínálatából. http://www.hakkipilke.hu/falcon-tuzifa-keszito.html

 

Mobil tengelynyomás-mérők személyautóktól a kamionok mérlegeléséig, hiteles és nem hiteles kivitelben, többféle opcióval rendelhető a Prominens Kft. kínálatából.
http://www.tengelynyomasmero.hu/index.php/statikus-tengelynyomas-mero

 

Válasszon a megbízható és minőségi kivitelű olasz THOR gyártmányú házi és/vagy ipari felhasználásra tervezett fahasító és körfűrész gépei közül.
Találja meg az önnek legmegfelelőbb tűzifa előállításához szükséges rönkhasító gépet: függőleges vagy vízszintes hasító, elektromos motorral, traktorhajtással vagy ezek kombinációjával. http://tuzifahasito.com/ronkhasito-gepek.html

 

A faapríték Európa-szerte egyre szélesebb körben használt, környezetbarát anyag. Használható talajtakaróként, vagy komposzt alapanyagként, illetve energetikai, fűtési célra biomassza-erőművek vagy akár faapríték tüzelésű kazánok fűtőanyagaként. Cégünk az összes felhasználási terület céljára kínál faaprító, tűzifagyártó automatákat, pelletáló vagy brikettáló berendezéseket, komplett gyártósorokat, kazánrendszereket.
http://www.faaprito.hu/hu/termekek/browse/18-green-technik-faaprito-gepek.html?sef=hc

 

A mai felgyorsult világban az idő pénz. De mérni kell, mivel a méréssel pénzt takarít meg. Ahhoz, hogy bármikor gyorsan és pontosan tudjon mérni, használjon kiváló minőségű mobilmérlegeket bluetooth-os adatátvitellel. Így nagymértékben lerövidítheti a mérésre fordított időt. http://www.mobilmerleg.hu/hu/logisztikai-raktari-merleg/hordozhato-lapmerleg-csomagmerleg-padlomerleg.html

 

A mérlegtechnika legutóbbi 50 éves fejlődésének részletes ismeretében szaktanácsadás, forgalmazás, vevőszolgálat.
A mobil mérlegtechnika legnevesebb európai gyártóinak magyarországi képviselete a Prominens Kft.-nél. Minden, ami mérlegtechnikával összefügg: ipari és kereskedelmi mérlegek, mérlegcellák, mérlegműszerek, díjmentes szaktanácsadás, szerviz. http://www.prominens.hu/prominens.php?id=merleges-raklapemelok

 

Ha minőségi gépekkel szeretné a kerti munkáit elvégezni, válassza a Stihl, Viking, Honda cégek termékeit. Megbízhatóság, hosszú élettartam jellemzi ezeket a gépeket.
http://www.stihl-viking-honda.hu/honda.php

 

A világ vezető mérlegcella gyártói közé tartozó Zemic termékeit kínálja a Prominens Kft., köztük mérlegcellák, nyomásérzékelők, miniatűr erőmérő cellák és tengelynyomásmérők. http://www.zemic.hu/index.php?id=tartalom

 
A csavar, az emberiség egyik legnagyobb találmánya PDF Nyomtatás E-mail
A csavar, az emberiség egyik legnagyobb találmánya - 4.5 out of 5 based on 2 votes
( 2 Votes )
Írta: Administrator   
2013. február 09. szombat, 10:19

Egy angol nyelvű cikkben arról kérdeztek embereket, hogy szerintük mik a huszadik század legnagyobb találmányai, technikai vívmányai. Ki a Jumbo-t, ki a faxot, ki más egyebet tartott az életünket leginkább átformáló és egyúttal a legvaszínűtlenebb talámánynak. Kétségkivül igazuk volt, viszont nem gondoltak egy jóval korábbi zseniális találmányra, mely nélkül sem ezek, sem más, a mindennapi életünkben nélkülözhetetlen eszköz nem létezhetne. Szerintem legalább akkora jelentőségű találmányról van szó, mint a kerék. Ez pedig a csavar! Bár a csavar valóban nem az egyetlen oldható kötésforma, mégis a műszaki megoldások elképzelhetetlenek lennének csavar nélkül.

 

Módosítás dátuma: 2013. február 09. szombat, 10:42
Bővebben...
 
HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerek kialakítása, felülvizsgálata PDF Nyomtatás E-mail
( 0 Votes )
Írta: Administrator   
2012. november 07. szerda, 08:05

A Create 2002 Kft. 2002 decemberében alakult, azzal a céllal, hogy élelmiszeres vállalkozások számára HACCP élelmiszerbiztonsági rendszereket építsünk ki. A vállalkozást ketten alapítottuk, mindketten élelmiszeripari mérnöki végzettséggel rendelkeztünk.

Az első években a törvényi előírások alapján számtalan HACCP rendszert építettünk ki az ország számos területén.

Még 2003-ban elkezdtünk pályázatírással foglalkozni, ami támogatta az élelmiszerbiztonsági rendszerek kiépítésének költségeit. Ezt követően már technológiai korszerűsítésekre kiírt pályázatokat is írtunk.

2004-ben kezdünk el foglalkozni a munkavédelmi dokumentációk készítésével. Ez a tevékenység szaktevékenységnek számít, ezért bővítettük munkavállalóink számát.

 

Módosítás dátuma: 2012. november 07. szerda, 08:27
Bővebben...
 
Megjelent a Sony PMW-200 kamkorder PDF Nyomtatás E-mail
( 0 Votes )
Írta: Administrator   
2012. október 17. szerda, 08:45
Megjelent a régóta várt Sony PMW-200 camcorder, melyet az Arizona MPS már ki is próbált és ennek lehetőségét az érdeklődők számára is biztosítja.
A FULL HD kamera három 1/2 inches Exmor CMOS szenzorának köszönhetően az elődhöz EX1R -hez képest lényegesen jobb képminőséget produkál. Az új kamkorder legfontosabb tulajdonságait, újdonságait szedjük csokorba az alábbiakbanés annyit már most is elárulhatunk, hogy egy igen kiváló eszközt kapnak a kezükbe a profi, félprofi videósok.
Módosítás dátuma: 2012. október 17. szerda, 09:07
Bővebben...
 
Szöllősi Party Service (Röszkei Paprika Vendéglő) PDF Nyomtatás E-mail
( 0 Votes )
Írta: Administrator   
2012. szeptember 30. vasárnap, 16:04

A Röszkei Paprika Vendéglőt nem csak a Szegedhez és persze a határhoz közeli településen ismerik, hisz a falu legismertebb és legjobb éttermeként a környékről is sokan élvezhették vendégszeretét, legyen szó lakodalmakról, halotti torokról, vagy éppen az országszerte ismert Töltöttkáposzta Fesztiválról.
Legalább ennyire ismert a vendéglőt irányító vendéglátós dinasztia neve is, hisz már a második Szőllősi generáció gondoskodik a vendégekről Röszkén és egyre gyakrabban Szegeden és vonzáskörzetében is.

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 30. vasárnap, 16:29
Bővebben...
 
«ElsőElőző12KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL