PayPal támogatás

Kérjük támogassa oldalunkat!

Ha tetszik és hasznosnak ítéli oldalunkat, valamint rendelkezik PayPal számlával, kérjük támogasson bennünket 1000 Ft-tal!

A támogatott szervezet nevénél a szegedi wiw név jelenik meg, de ez ne zavarja, azok is mi vagyunk.

Köszönjük!

BelépésGoogle hirdetésekCimkefelhő

by Zaragoza Online
 

Hogy vállalkozása megtalálható legyen a Google-ben, FIGYELMESEN olvassa el az alábbi útmutatót!

Az oldalunkon való regisztrációnak csak akkor van értelme, ha minden rovatot pontosan és figyelmesen kitölt.

A leírásban, adjon meg legalább 10-15 sor hosszúságú információt, benne a tevékenységére jellemző kulcsszavakkal, teljesen egyedi megfogalmazában, ami ugyanebben a formában még nem jelent meg a weben máshol. A Google ugyanis nem szereti a másolatokat, duplikációkat.
Ne használjon puszta felsorolásokat, nem szükséges novellát írni, de legyen életszerű, emberi fogyasztásra is alkalmas bemutatkozó szöveg.

De mindenek előtt kattintson ide és regisztráljon!


Ingyenes cégadatbázis

Öko-Centrum

Öko-Centrum
WaySearch HU
Megye: Csongrád
6723
Szeged
Brüsszeli krt. 31.
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Website
Kapcsolattartó neve: Baranyiné Erzsébet
Tel.: +36-62/466-051, +36-30-302-1079
Fax: +36-62/466-051
Hotline (skype, stb.): skype: patakizsoka1
Hazánkban még meglehetősen gyerekcipőben jár az "öko szemlélet" ami a környezetünk állapotát tekintve meglehetősen sajnálatos. Nap, mint nap hallhatunk a globális felmelegedés fenyegető hatásairól, sőt ezeket már saját bőrünkön is tapasztalhatjuk. Nemigen van azon vita a szakemberek között, hogy ehhez jelentős mértékben hozzájárul az üvegházhatást fokozó gázok kibocsátása. A környezetünk állapotáért való aggodalom azonban Magyarországon még keveseket sarkall a környezetkímélő energiaforrásokba való beruházásra. Amit nem képes elérni a félelem, a jövőnk iránt érzett felelősségtudat, elvégzi az a gazdasági előny, várható megtakarítás, amit a megújuló energiák hasznosításától, hogy néven is nevezzük, a nap és szélenergia hasznosításától remélhetünk. Ezt már Baranyiné Pataki Erzsébettől tudom, aki az Ökocentrum ügyvezetője. Vállalkozásuk különféle, környezetbarát energiaforrások, technológiák forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik. Ezek közé tartoznak a napkollektorok, napelemek, szélturbinák, automata öntözőrendszerek, a központi porszívó, és a fafűtés. Az Öko-Center sok éves tapasztalattal, komoly refenciákkal rendelkezik a megújúló energia hasznosítás terén.

Létrehozás dátuma: 2009-03-26 21:44:28    Találat: 1271
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 83 vendég böngészi