Címlap Címlap Kereskedelem Lakás, otthon, kert Dél-Alföldi Klíma Kft.

PayPal támogatás

Kérjük támogassa oldalunkat!

Ha tetszik és hasznosnak ítéli oldalunkat, valamint rendelkezik PayPal számlával, kérjük támogasson bennünket 1000 Ft-tal!

A támogatott szervezet nevénél a szegedi wiw név jelenik meg, de ez ne zavarja, azok is mi vagyunk.

Köszönjük!

BelépésGoogle hirdetésekCimkefelhő

by Zaragoza Online
 

Hogy vállalkozása megtalálható legyen a Google-ben, FIGYELMESEN olvassa el az alábbi útmutatót!

Az oldalunkon való regisztrációnak csak akkor van értelme, ha minden rovatot pontosan és figyelmesen kitölt.

A leírásban, adjon meg legalább 10-15 sor hosszúságú információt, benne a tevékenységére jellemző kulcsszavakkal, teljesen egyedi megfogalmazában, ami ugyanebben a formában még nem jelent meg a weben máshol. A Google ugyanis nem szereti a másolatokat, duplikációkat.
Ne használjon puszta felsorolásokat, nem szükséges novellát írni, de legyen életszerű, emberi fogyasztásra is alkalmas bemutatkozó szöveg.

De mindenek előtt kattintson ide és regisztráljon!


Ingyenes cégadatbázis

Dél-Alföldi Klíma Kft.

Dél-Alföldi Klíma Kft.
WaySearch HU
Megye: Csongrád
6724
Szeged
Boros József u. 11.
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Website
Kapcsolattartó neve: Tornyi Koppány
Tel.: +36 62/423-455
Fax: +36 62/423-455
Hotline (skype, stb.): tornyi.k@del-klima.hu
A Dél-Alföldi Klíma Kft. klímaberendezések forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. A cég 2003 áprilisában alakult, és azóta is a dinamikus fejlődés jellemzi. Ügyfélkörük a lakossági és a közületi szférából tevődik össze. Igyekeznek megfelelni a  legmagasabb minőségi igényeknek ezért, megbízható, energiatakarékos és esztétikus berendezésekkel állnak ügyfeleik és partnereik rendelkezésére. Az üzletükben megtalálható termékeket megfizethető, versenyképes árakon kínálják és kínálatukban szinte, egész évben található akciós termék. Jól felszerelt szerviz autóiknak és rugalmas munka beosztásban dolgozó szerelőiknek köszönhetően a telepítéseket, beüzemeléseket magas színvonalú szaktudással és nagy tapasztalattal végezik. Üzletük elsősorban a prémium és felső kategóriás klímaberendezések forgalmazására szakosodott, de a termék kínálatukban megtalálhatóak megbízható, ismert márkájú közép kategóriás klímaberendezések is. Továbbá forgalmaznak és telepítenek AERTECNIKA központi porszívó rendszert, AERECO szellőzés technikai elemeket, LG párátlanító, légtisztító berendezéseket és SHEARFLOW légfüggönyöket is. Az elsődlegesen forgalmazott LG, HITACHI, SAMSUNG, MIDEA klíma-berendezések teljes termékkínálata megtekinthető és kipróbálható az üzletükben.
Az internetes megjelenésre is nagy gondot fordítanak, így két weboldallal is rendelkeznek. Webshop rendszerüknek köszönhetően elérhető a teljes termék kínálatuk, melyből azonnal kiválasztható és megrendelhető a kívánt berendezés. Megtalálhatók letölthető klíma katalógusok, használati útmutatók, cikkek érdekességek a klímatechnika világából.
 

Létrehozás dátuma: 2009-03-27 11:34:06    Találat: 1316
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 20 vendég böngészi