Címlap Címlap Ipar Faktúra Duó Faipari Kft.

PayPal támogatás

Kérjük támogassa oldalunkat!

Ha tetszik és hasznosnak ítéli oldalunkat, valamint rendelkezik PayPal számlával, kérjük támogasson bennünket 1000 Ft-tal!

A támogatott szervezet nevénél a szegedi wiw név jelenik meg, de ez ne zavarja, azok is mi vagyunk.

Köszönjük!

BelépésGoogle hirdetésekCimkefelhő

by Zaragoza Online
 

Hogy vállalkozása megtalálható legyen a Google-ben, FIGYELMESEN olvassa el az alábbi útmutatót!

Az oldalunkon való regisztrációnak csak akkor van értelme, ha minden rovatot pontosan és figyelmesen kitölt.

A leírásban, adjon meg legalább 10-15 sor hosszúságú információt, benne a tevékenységére jellemző kulcsszavakkal, teljesen egyedi megfogalmazában, ami ugyanebben a formában még nem jelent meg a weben máshol. A Google ugyanis nem szereti a másolatokat, duplikációkat.
Ne használjon puszta felsorolásokat, nem szükséges novellát írni, de legyen életszerű, emberi fogyasztásra is alkalmas bemutatkozó szöveg.

De mindenek előtt kattintson ide és regisztráljon!


Ingyenes cégadatbázis

Faktúra Duó Faipari Kft.

Faktúra Duó Faipari Kft.
WaySearch HU
Megye: Csongrád
6728
Szeged
Dorozsmai út. 35.
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Website
Kapcsolattartó neve: Plavecz Pál
Tel.: +36-62/464-021
Fax: +36-62/464-021

 

Faktúra Duó Faipari Kft. SzegedA Faktúra-Duó Kft. 1995-ben kezdte meg a szombathelyi FALCO Rt. termékeinek forgalmazását, illetve feldolgozását.
Árbevételünk 70%-át a kereskedelem biztosítja, 27% az alapanyagok feldolgozásából, illetve bútorkészítésből adódik, 3% pedig szoftverfejlesztői tevékenységből származik.
Fő tevékenységünk: bútorlap és kiegészítő szerelvények nagykereskedelme, bútorlap szabászat. Forgalmazott termékek: laminált bútorlap, konyhai munkalap, farostlemez, frontelemek, bútor-szerelvények
A bővülő megrendelési igények gyorsabb és korszerűbb kielégítése érdekében 2000-ben és 2001-ben több gépet is vásároltunk. Az élzárási technológiánk korszerűsítésével a különleges igényeket is ki tudjuk elégíteni. 2003-ban az ABS-ező gépünket egy még korszerűbbre cseréltük, amely a kerekítéseket és a sarkok megmunkálását is lehetővé teszi.
A gépek 2-4 évesek, a legmodernebbek. A legújabb lapszabász gép számítógéppel vezérelt, és lapszabász programmal is rendelkezik.

Létrehozás dátuma: 2009-03-28 11:45:27    Találat: 1335
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 88 vendég böngészi